Usein kysyttyjä kysymyksiä

&

Vastauksia kysymyksiinne

Toivo Living vuokraa täysin kalustettuja ja varusteltuja asuntoja. Palveluun sisältyy aina vesi, sähkö, sekä internet yhteys. Kauttamme on myös arkea helpottavia palveluita, kuten peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet. Kauttamme voit myös ostaa lisäpalveluita, kuten viikkosiivouksen sekä kohteesta riippuen muita lisäpalveluita.

Normaali vuokra sisältää asunnon, kalusteet, lämmityksen, veden, sähkön sekä wifin. Kohteiden varustelutaso riippuu asunnon koosta, mutta sisältää aina vähintään sängyt, tv, ruokapöydän, -tuolit, ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet, kahvinkeittimen, vedenkeittimen, mikron, leivänpaahtimen, pyykinpesukoneen, pyykkitelineen, silitysraudan sekä -laudan, imurin, siivousvälineet, hiustenkuivaajan sekä verhot. 

Kaikki Toivo Livingin asunnot on vakuutettu. Vakuutus ei kuitenkaan sisällä huoneelle tai huoneistolle ja sen irtaimistolle tullutta vahinkoa, joka on syntynyt sopimuksen voimassaolon aikana. Mikäli oma kotivakuutuksesi ei korvaa väliaikaisasunnon vahinkoja, voit hankkia kauttamme myös vakuutuspalvelun, jonka avulla voit rajata vahinkovastuutasi.

Kaikki kohteemme toimii koodilukoilla, joten pääset asuntoon aina koodilla. Tarvittavat koodit asuntoon ja mahdolliseen etuoveen saat Asset Manageriltamme ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli kohteessa tarvitsee erilliset avaimet varastoon, roskakatokseen tai muuhun paikkaan, löytyy nämä avaimet erikseen kohteen sisältä.

Tarkastamme asunnot aina lähdettyäsi ja keräämme sinne unohdetut tavarat löytötavaroihin. Asset Manageriltamme voit tiedustella löytötavaroita, mikäli hän ei ole ehtinyt jo ottaa itse sinuun yhteyttä.

Ei huolta. Kotivakuutuksesi, työvakuutuksesi tai matkavakuutuksesi korvaa ensisijaisesti rikkomasi tavarat tai esineet. Maksat siis normaalin omavastuun. Vaihtoehtoisesti voimme periä sinulta uuden vastaavan tuotteen hinnan.

Annamme aina kohdekohtaisen infon, miten roskahuolto toimii.

Helpoiten asunnon varaaminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.toivoliving.com/yhteystiedot.

Asunnon voi varata nimiinsä täysi-ikäinen yksityishenkilö tai yritys. Varaukseen tarvitaan henkilötunnus, passinumero tai yrityksen y-tunnus. Tarkistamme aina sekä yksityishenkilön että yrityksen luottotiedot. Lisäksi tarvitsemme päivitetyt yhteystiedot, kuten osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä asukkaiden tiedot.